Huis te koop: Berkendreef 129 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Berkendreef 129

€ 465.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • eengezinswoning
  • 121 m²
  • 4 slaapkamers
  • oost
  • in overleg
Beschrijving
Welkom in uw toekomstige woning!
Deze prachtige eengezinswoning biedt het hedendaagse comfort met onder andere een zeer net aangelegde voor-en achtertuin (2022) en een prachtige living met een open keuken, een visgraat pvc-vloer én vloerverwarming. Door deze fijne living ervaart u een knusse sfeer waardoor u elke dag heerlijk thuiskomt. Verder beschikt de eengezinswoning over maar liefst vier slaapkamers, een badkamer, een waskamer met bergruimte en een vliering. Door de waskamer, de vliering, de trapkast en de schuur in de voortuin is er ruim voldoende bergmogelijkheid. We hadden het al even over de buitenruimtes, welke in 2022 opnieuw zijn aangelegd. De achtertuin is hierdoor flink verruimd en er is een heerlijk terras op het water gecreëerd. De grootte van de achtertuin zorgt ervoor dat er plaats is voor verschillende zithoeken, in zowel de zon als de schaduw. Maar dan zijn we er nog niet, want de onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen en de 12 zonnepanelen bieden de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van een energiezuinig leven. Een ander absoluut pluspunt is de fijne en rustige ligging! Dit komt mede door de fenomenale ligging aan het water. Verder bevindt de woning zich in de kindvriendelijk en geliefde ‘Drevenbuurt’ met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, speeltuinen, het openbaar vervoer en natuurgebieden op loopafstand. Kortom sfeervol genieten op een toplocatie!

Indeling:

Begane grond:
De entreehal is voorzien van de meterkast, de garderobe en een aparte toiletruimte. In de entreehal ligt een prachtige visgraat pvc-vloer met vloerverwarming, welke doorloopt naar de woonkamer. Door middel van de stalen deur met transparante beglazing is er een leuke doorkijk naar de goed gestylde woonkamer gecreëerd. De pui aan de achterzijde van de woning en het keukenraam zorgen voor veel lichtinval in de gehele woonkamer. De openslaande deuren, met schuif hor, aan de achterzijde bieden toegang tot de zeer diepe achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De L-vormige keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, een schuine afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasmachine. Ook is er een vaste bergruimte onder de trap, welke is afgesloten door middel van een stalen deur met rookglas. Bovendien is de trap ook afgesloten door middel van een stalen deur. Deze heeft dan weer transparante beglazing.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer. Het slaapkamerraam van de slaapkamer aan de voorzijde heeft een elektrisch bedienbare screen. Op dit moment is deze kamer ingericht als werk-/fitnessruimte, maar deze kan natuurlijk geheel naar eigen wens worden vormgegeven. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, welke beschikt over een grote vaste kast. Deze slaapkamer biedt tevens toegang tot het balkon. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, zwevend toilet, een wastafel en spots in het plafond.

Tweede verdieping:
De overloop van de tweede verdieping beschikt ook over twee slaapkamers aan weerszijde van de woning. De ene slaapkamer heeft ook een elektrisch bedienbare screen en een prachtige karakteristieke radiatorombouw. Alle kozijnen van alle slaapkamers zijn voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Door middel van de overloop is er tevens toegang tot de waskamer. Deze grote ruimte beschikt over een wasmachine aansluiting, de opstelling van de cv-ketel en een bergruimte. Niet alleen in deze ruimte, maar ook op de vliering is er ruim voldoende plaats om eventuele spullen te bergen. De vliering is te bereiken door middel van de vlizotrap.

Exterieur:
Wat een fijne buitenruimtes zijn er bij deze woning! Beide buitenruimtes dus zowel de voor- als de achtertuin zijn in 2022 opnieuw aangelegd. De nette voortuin biedt hierdoor een fijn onthaal naar de entree van de woning. In de voortuin is een schuur gelegen. Hier is plaats voor eventuele fietsen. Verder beschikt de voortuin over een buitenkraan en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Ditzelfde geldt ook voor de achtertuin. De achtertuin is verlengd waarbij er ook een terras aan het water gecreëerd is. Hierdoor zijn er verschillende zit-en eethoeken te plaatsen. De zithoek op de vlonder, aan het einde van de tuin, is een fijne plek om te genieten aan het water. De heerlijke achtertuin ligt op het oosten, maar door de diepte van de tuin is er altijd wel een plek in de zon te vinden. En dan is er ook nog een balkon. Welke zich ook bevindt aan de achterzijde van de woning.

Ligging:
Gelegen in de geliefde Drevenbuurt! Deze buurt is niet alleen rustig, maar ook zeer kindvriendelijk. In de straat is namelijk een speeltuin en diverse scholen bevinden zich op loop- en fietsafstand. Deze eengezinswoning is gelegen nabij het natuur-en recreatiegebied ‘Midden-Delfland’, waar mogelijkheid is tot watercreatie, wandelen en fietsen. Het winkelcentrum ‘De Loper’ met winkels voor de dagelijkse boodschappen is tevens op loopafstand. Ook de bushalte is gemakkelijk te bereiken. Diverse uitvalswegen (A20, A4) zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voor de deur is vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975
- Geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen m.u.v. keukenraam begane grond
- Kunststof kozijnen voorzijde eerste en tweede verdieping geplaatst, 2023
- Voorzijde eerste en tweede verdieping voorzien van elektrisch bedienbare screens
- Begane grond voor- en achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm
- Vloer begane grond geïsoleerd, 2020
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Schutting achtertuin aan één zijde geplaatst, 2021
- Voortuin opnieuw aangelegd, 2022
- Achtertuin opnieuw aangelegd en verlengd, 2022
- Zonnepanelen 12 stuks, 2020
- Energielabel A
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, 2022
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 465.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
121 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
131 m²
Inhoud
446 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
4 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, tv kabel
Energie
Energielabel
A
Isolatie
vloerisolatie, dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
aan water, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
62 m² (15,12m diep en 4,11m breed)
Ligging tuin
oost
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving